Chipolitas zapékané v listovém těstě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 65 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chipolitas zapékané v listovém těstě
Celkový čas: | 65 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 35 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 33524 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 ks | Klobása Chipolatas |
500 g | Listové těsto |
30 ml | Olej olivový |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 164,7mg |
---|---|
Cholesterol | 98,8mg |
Draslík | 20,4mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 70,6mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása Chipolatas, Listové těsto, Olej olivový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chipolitas zapékané v listovém těstě postup přípravy receptu:
1 | Klobásy necháme osmahnout na rozpáleném oleji dozlatova. |
2 | Osolíme a opepříme. |
3 | Těsto rozválíme na plát a pokrájíme na obdélníky o pár centimetrů delší a širší než jsou klobásy. |
4 | Ty do těsta zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při 190°C 20 minut. |