Recept

Masový kotlík s vepřovou hlavou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 235 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 210 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 33531
Kategorie: Maso

Ingredience

700 g Brambory
120 g Cibule
2 g Hřebíček
1 kg Kapusta hlávková
120 g Mrkev kořen
250 g Pórek
0,5 ks Vepřová hlava
500 g Vepřová krkovička
1 kg Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 943 kcal
Kilojoule 3 944kJ
11% Sacharidy 41 g
145% Tuky 109 g
8% Sodík 170 mg
99% Bílkoviny 56 g

Masový kotlík s vepřovou hlavou postup přípravy receptu:

1

Maso dáme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou. Uvedeme k varu a vaříme 90 minut. Poté přidáme očištěnou zeleninu a koření.

2

Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Kapustu vmícháme do vývaru a vaříme dalších 90 minut.

3

Brambory uvaříme v troše vývaru a servírujeme s uvařeným masem a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept