Kotlík ze tří druhů masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 220 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kotlík ze tří druhů masa
Celkový čas: | 220 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 190 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 33533 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
120 g | Cibule |
1 kg | Hovězí žebra |
1 g | Hřebíček |
500 g | Jehněčí plec |
1 kg | Kapusta hlávková |
200 g | Kedlubna |
130 g | Mrkev kořen |
3 ks | Párky Frankfurtské |
2 špetka | Pepř černý mletý |
2 špetka | Sůl |
500 g | Vepřová krkovička |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 21g |
---|---|
Cholesterol | 260,8mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 10g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 208,6mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 10,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hovězí žebra, Hřebíček, Jehněčí plec, Kapusta hlávková, Kedlubna, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mrkev kořen, Párky Frankfurtské, Pepř černý mletý, Vepřová krkovička mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kotlík ze tří druhů masa postup přípravy receptu:
1 | Maso vložíme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou a uvedeme k varu. |
2 | Vaříme 90 minut. Přidáme cibuli, hřebíček, mrkev a kedlubnu. |
3 | Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Párky a listy kapusty přidáme do vývaru a vaříme dalších 90 minut. |
4 | Uvařenou zeleninu a maso servírujeme scezené. |