Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 33534
Kategorie: Maso

Ingredience

180 g Cibule
1 g Hřebíček
500 g Kapusta hlávková
200 g Kedlubna
500 g Mník
240 g Mrkev kořen
2 špetka Pepř černý mletý
300 g Pórek
2 špetka Sůl
1000 g Úhoř mořský
500 g Vepřová krkovička
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 697 kcal
Kilojoule 2 917kJ
7% Sacharidy 24 g
174% Tuky 131 g
15% Sodík 298 mg
111% Bílkoviny 62 g

Bretaňský kotlík postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou a uvedeme k varu. Přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme a vaříme 30 minut.

2

Poté přidáme pokrájeného úhoře a vaříme dalších 35 minut. Dále vmícháme pokrájeného mníka a povaříme ještě 10 minut.

3

Podáváme maso odděleně na jednom talíři a vývar se zeleninou na druhém.

Poznámka

Jako přílohu můžeme podávat vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept