Jednoduchý recept

Rybí filé na čínský způsob

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33535
Kategorie: Maso

Ingredience

46 g Chléb konzumní
4 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
67,5 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
900 g Platýz - filety
350 g Rajčata
1 kávová lžička Směs pěti vůní
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 935kJ
7% Sacharidy 25 g
24% Tuky 18 g
15% Sodík 290 mg
87% Bílkoviny 49 g

Rybí filé na čínský způsob postup přípravy receptu:

1

Mouku prosejeme spolu s kořenicím práškem, solí a pepřem. V takto dochucené mouce obalíme rybí řízky. Poté je namáčíme do rozšlehaného vejce a nakonec obalíme v rozdrobeném chlebu.

2

V pánvi rozpálíme cca 1cm vrstvu oleje a maso smažíme po každé straně cca 2-3 minuty do zlatohněda. Osušíme na papírové utěrce, dáme na talíř a uchováme teplé.

3

Olej z pánve slijeme a vytřeme ji ubrouskem. Na rozehřátém másle osmahneme na tenké plátky nakrájenou cibulku, na kostičky pokrájená rajčata bez semínek a po minutě přidáme sójovou omáčku.

4

Rybu rozdělíme na talíř, přelijeme omáčkou, dozdobíme nakrájenou paprikou a pažitkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept