Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 33537
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

8 g Bobkový list
120 g Cibule
50 ml Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
1500 g Šunka dušená
4 g Tymián čerstvý
100 ml Víno madeira
200 ml Vývar telecí
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 163kJ
3% Sacharidy 10 g
42% Tuky 32 g
6% Sodík 124 mg
82% Bílkoviny 46 g

Šunka na víně postup přípravy receptu:

1

Šunku osolíme a opepříme. Osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Přidáme pokrájenou cibuli a restujeme 5 minut. Poté přilijeme víno a dusíme 10 minut. Vmícháme žampiony, vývar a bylinky, zaklopené dusíme 30 minut.

2

Osolíme a opepříme dle chuti. Šunku servírujeme pokrájenou na plátky a přelitou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept