Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 33542
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
60 g Cibule
2 ks Holub
60 g Mrkev kořen
40 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
10 ml Protlak rajčatový
200 g Rajčata
240 g Šalotka
2 špetka Sůl
4 g Tymián čerstvý
200 ml Víno bílé
250 ml Vývar telecí

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,240 kcal
Kilojoule 5 190kJ
5% Sacharidy 18 g
60% Tuky 45 g
20% Sodík 397 mg
122% Bílkoviny 69 g

Marinovaní holubi postup přípravy receptu:

1

Holuby rozpůlíme a vykostíme. Získané dva kusy masa ještě překrojíme na poloviny.

2

Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme do zlatova, poté vyjmeme a do pánve dáme holubí kosti a pokrájenou cibuli, šalotku, mrkev a utřený česnek.

3

Restujeme 12 minut, poté podlijeme vínem a povaříme 4 minuty. Přidáme nakrájená rajčata, protlak, vývar a koření, osolíme a opepříme a povaříme 15 minut.

4

Z omáčky vyjmeme kosti, vložíme do ní holubí maso a vaříme ještě 10 minut. Omáčku s masem nalejeme na talíř a necháme odležet 24 hodin v chladu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept