Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 170 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33543

Ingredience

8 g Bobkový list
180 g Cibule
10 g Cukr moučkový
2 g Jalovec
2 kg Kančí plec
100 ml Koňak Armaňak
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Mrkev kořen
30 ml Olej arašídový (podzemnicový)
80 ml Olej olivový
6 g Pažitka
3 špetka Pepř černý mletý
30 ml Protlak rajčatový
4 g Rozmarýn čerstvý
3 špetka Sůl
5 g Tymián čerstvý
1 l Víno červené
700 ml Vývar telecí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 620 kcal
Kilojoule 2 595kJ
4% Sacharidy 14 g
75% Tuky 56 g
10% Sodík 203 mg
103% Bílkoviny 58 g

Kančí na víně postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme koření, nakrájenou cibuli a mrkev. Zalijeme 30 ml oleje a necháme marinovat 24 hodin.

2

Před vařením oddělíme maso od zeleniny a osmažíme je na rozpáleném oleji. Smažíme 25 minut.

3

Maso dáme do hrnce, přidáme marinovanou zeleninu a restujeme dalších 30 minut. Zaprášíme moukou, přilijeme víno a armaňak.

4

Vaříme 15 minut a poté vlijeme vývar, protlak, přidáme bylinky a cukr. Uvedeme k varu a přiklopené dusíme 90 minut.

5

Těsně před servírováním vmícháme do omáčky nasekanou pažitku s utřeným česnekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept