Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 210 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 33545
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
12 g Cibule
2000 g Kachna mražená
30 g Kachní maso pečené
40 ml Koňak Armaňak
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
1 g Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
14 g Sůl
2 g Tymián čerstvý
2 ks Vejce slepičí
300 g Vepřová krkovička
300 g Vepřová plec
5 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

78% Kalorie 1,537 kcal
Kilojoule 6 433kJ
2% Sacharidy 8 g
128% Tuky 96 g
107% Sodík 2 g
76% Bílkoviny 43 g

Roláda z kachny postup přípravy receptu:

1

Kachnu vykostíme, osolíme a opepříme. Vepřové a kachní maso umeleme, smícháme s vejci, moukou, solí, pepřem, sekanou petrželkou, nakrájenou cibulí, kořením a armaňakem. Dobře promícháme a necháme 60 minut odležet v chladu.

2

Vykostěnou kachnu položíme kůží dolů, naplníme směsí a ovážeme nití, aby nádivka nikde neunikala. Příliš neutahujeme. Poté roládu zabalíme do utěrky a dáme vařit do vývaru. Udržujeme pod bodem varu, vaříme 120 minut.

3

Uvařenou roládu necháme 2 dny v chladničce, poté servírujeme nakrájenou na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept