Jednoduchý recept

Hřebenatky s rajčaty

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 33552
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

5 stroužek Česnek
20 ks Hřebenatka
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 535kJ
5% Sacharidy 17 g
22% Tuky 17 g
19% Sodík 382 mg
63% Bílkoviny 36 g

Hřebenatky s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Z hřebenatek vyjmeme maso a obalíme jej v mouce. Necháme 5 minut smažit na rozpáleném oleji, přidáme pokrájená rajčata a nasekaný česnek. Vše osolíme a opepříme a opékáme 1 minutu.

2

Poté ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept