Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33557

Ingredience

2 ks Bobkový list
50 ml Citronová šťáva
100 g Máslo čerstvé
6 g Petržel - nať
6 g Tymián čerstvý
300 ml Víno bílé
200 g Šalotka
2 kg Mušle slávky

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 717 kcal
Kilojoule 3 001kJ
9% Sacharidy 31 g
43% Tuky 32 g
72% Sodík 1 g
109% Bílkoviny 61 g

Slávky na víně postup přípravy receptu:

1

Šalotku nasekáme na drobné kousky a podusíme na másle. Přidáme nasekanou petržel. Okořeníme tymiánem, bobkovým listem, vínem a citronovou šťávou. Poté přidáme slávky. Vše smažíme tak dlouho, dokud se slávky neotevřou.

2

Poté slávky vyjmeme, z omáčky vyndáme tymián a bobkový list.

3

Hotové slávky naservírujeme na talíř, přelijeme omáčkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept