Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 33558
Kategorie: Maso

Ingredience

8 g Bobkový list
4 stroužek Česnek
6 g Estragon
350 g Kambala
200 g Langusta
80 g Máslo čerstvé
40 ml Olej olivový
3 špetka Pepř černý mletý
120 g Šalotka
250 g Sépie
3 špetka Sůl
350 g Treska aljašská
10 g Tymián čerstvý
300 g Úhoř mořský
600 ml Víno bílé
600 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 240kJ
3% Sacharidy 10 g
35% Tuky 27 g
39% Sodík 773 mg
78% Bílkoviny 44 g

Chaundreé postup přípravy receptu:

1

Ryby omyjeme a pokrájíme na větší kousky. Šalotku nasekáme nadrobno a společně s utřeným česnekem, sekaným estragonem a petrželkou podusíme na másle. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem a vývarem. Uvedeme k varu, přidáme bylinky a přiklopené vaříme 60 minut. Kousky ryby osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji. Poté ryby přidáme do vývaru a vaříme 25 minut.

2

Osolíme a opepříme, vyjmeme přidané bylinky a servírujeme.

Poznámka

Servírujeme se sklenkou bílého vína.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept