Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33560

Ingredience

80 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
20 ml Smetana 16% (pochoutková)
2 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
500 ml Víno bílé
200 ml Zakysaná smetana
10 g Řeřicha
160 g Šalotka
700 g Žabí stehýnka
500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 702kJ
4% Sacharidy 14 g
29% Tuky 22 g
29% Sodík 572 mg
42% Bílkoviny 23 g

Polévka z žab postup přípravy receptu:

1

Šalotku pokrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpáleném másle.

2

Maso osolíme, opepříme a přidáme k šalotce. Smažíme 8 minut a poté maso vyjmeme z pánve.

3

Do šťávy z masa přilijeme vývar a víno, povaříme 10 minut. Vmícháme zakysanou smetanu, sekanou řeřichu a maso ze stehýnek. Osolíme, opepříme a necháme 5 minut vařit. Žloutek smícháme se smetanou a směs vmícháme do omáčky.

4

Necháme prohřát pod bodem varu a poté servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept