Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 33561
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Chilli paprička
120 g Cibule
600 g Langusta
40 g Máslo čerstvé
300 g Mník
60 g Mrkev kořen
1000 g Mušle slávky
40 ml Olej olivový
400 g Ostnatec
70 g Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
150 g Pórek
100 g Rajčata
1 špetka Sůl
6 g Tymián čerstvý
750 ml Víno bílé
1500 ml Voda pitná
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 694 kcal
Kilojoule 2 903kJ
8% Sacharidy 27 g
24% Tuky 18 g
49% Sodík 975 mg
122% Bílkoviny 68 g

Caldeirada postup přípravy receptu:

1

Ryby dobře omyjeme a pokrájíme na silnější plátky. Poté je obalíme v hladké mouce.

2

Pórek, mrkev a cibuli očistíme a pokrájíme na drobnější kousky. Zeleninu orestujeme na rozpáleném másle. Přidáme utřený česnek a rybí hlavy, smažíme 10 minut, poté přilijeme víno.

3

Vaříme 5 minut, přimícháme pokrájená rajčata, papriky, bylinky a chilli. Zalijeme 1500ml studené vody, uvedeme k varu a přiklopené vaříme 30 minut.

4

Rozpálíme olej a necháme na něm osmažit plátky ryby, langusty a slávky.

5

Vývar ze zeleniny a kostí přecedíme a přidáme do něj langusty, rybu a slávky. Necháme 8 minut prohřát, osolíme a opepříme dle chuti a poté servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept