Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 33578
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Olej olivový
125 g Olivová pasta černá
5 g Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl
60 g Sýr Čedar
50 g Sýr Jarlsberg
50 g Sýr Parmezán
400 g Těstoviny Pappardelle

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 664 kcal
Kilojoule 2 779kJ
22% Sacharidy 80 g
25% Tuky 19 g
42% Sodík 845 mg
46% Bílkoviny 26 g

Pappardele se sýry postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.

2

Olivový olej, drcený česnek a pastu ze zelených oliv přidáme k těstovinám. Potom přidáme smetanu a pepř a znovu promícháme. Do zapékací mísy dáme těstoviny.

3

Těstoviny posypeme třemi druhy sýra. Pečeme bez pokličky asi 20 minut, až se sýry rozpustí a vytvoří na pokrmu křupavou kůrčičku.

Poznámka

Jarlsberg je bílý až světle žlutý norský sýr s roztroušenými dutinami. Je pevný, máslový, s jemnou oříškovou chutí. Je to sýr vhodný pro každou příležitost.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept