Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33588
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

300 g Krocaní maso pečené
20 g Kypřicí prášek do pečiva
2 dl Mléko polotučné
185 g Mouka polohrubá
3 dl Olej rostlinný
250 g Salát ledový
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 554 kcal
Kilojoule 2 317kJ
11% Sacharidy 40 g
41% Tuky 31 g
10% Sodík 199 mg
55% Bílkoviny 31 g

Krocaní koblihy postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme mouku, sůl a kypřicí prášek, přidáme mléko ušlehané s vejcem a dobře promícháme. Necháme chvíli odležet.

2

Mezitím nakrájíme pečené krocaní maso na malinké kousky, které po chvíli postupně vmícháme do těsta. Lžící vykrajujeme kousky těsta a smažíme dozlatova ze všech stran na dostatečném množství rozpáleného oleje. Necháme okapat na papírové utěrce a servírujeme na talíři ozdobeném natrhaným ledovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept