Recept

Jitrnice v pivní omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33591
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
4 ks Jitrnice domácí
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 ks Mrkev kořen
0,5 polévková lžíce Omáčka sójová
5 ks Pepř černý celý
2 polévková lžíce Perník
750 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 795 kcal
Kilojoule 3 324kJ
21% Sacharidy 76 g
169% Tuky 127 g
7% Sodík 139 mg
67% Bílkoviny 38 g

Jitrnice v pivní omáčce postup přípravy receptu:

1

V rendlíku vaříme pivo s kořením, solí a kořenovou zeleninou. Po pár minutách stáhneme z plamene, zašleháme nastrouhaný perník s moukou a sójovou omáčku. Do omáčky vložíme jitrnice a 10 minut dusíme pod poklicí. Poté jitrnice naložíme na talíře, omáčku propasírujeme a přelijeme s ní jitrnice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept