Recept

Vinná klobása na pivu s křenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 48 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33592
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice dijonská
600 g Klobása vinná
1 polévková lžíce Křen
80 ml Olej rostlinný
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 948 kcal
Kilojoule 3 967kJ
5% Sacharidy 19 g
105% Tuky 79 g
0% Sodík 2 mg
64% Bílkoviny 36 g

Vinná klobása na pivu s křenem postup přípravy receptu:

1

Klobásu rozdělíme na 4 díly, každý smotáme do šneka, na kříž propíchneme špejlemi, poprášíme moukou a usmažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.

2

Osmažené klobásy přelijeme černým pivem, v němž jsme rozmíchali jemně nastrouhaný křen a hořčici. Na mírném plameni pod poklicí dusíme asi 30 minut. Poté poklici odložíme a šťávu necháme zredukovat, až zhoustne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept