Recept

Rajčata se sýrovou nádivkou s pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33593
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice dijonská
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
4 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Sýr Eidam cihla 30%
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 071kJ
1% Sacharidy 5 g
24% Tuky 18 g
5% Sodík 105 mg
31% Bílkoviny 17 g

Rajčata se sýrovou nádivkou s pivem postup přípravy receptu:

1

Tvrdší rajčata omyjeme, seřízneme jim vršky a vnitřky vydlabeme lžičkou.

2

Na teflonové pánvi rozpustíme máslo, přidáme nastrouhaný sýr a za stálého míchání sýr rozpouštíme. Poté přilijeme pivo, zahříváme a mícháme, až vznikne hladká hmota. Přidáme sůl, koření, hořčici, rozšlehaný žloutek a opět mícháme dohladka, ale už nevaříme. Prochladlou nádivkou plníme rajčata.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept