Recept

Zapečené topinky s pivní směsí a křenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 33602

Ingredience

8 krajíc Chléb konzumní
1 polévková lžíce Hořčice
2 polévková lžíce Křen
20 g Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
80 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
400 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
100 g Sýr Čedar
0,3 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 813kJ
19% Sacharidy 70 g
46% Tuky 34 g
12% Sodík 247 mg
31% Bílkoviny 17 g

Zapečené topinky s pivní směsí a křenem postup přípravy receptu:

1

Plátky chleba osmažíme na rozpáleném oleji a potřeme po obou stranách česnekem.

2

V míse smícháme jemně nastrouhaný sýr se změklým máslem, moukou, pivem, solí, hořčicí a v rendlíku za neustálého míchání uvaříme hustou směs. Osmažené plátky chleba potřeme směsí, každý posypeme jemně nastrouhaným křenem a klademe na plech vyložený pečícím papírem, v předehřáté troubě zprudka zapečeme.

3

Hotové topinky zdobíme jemně posekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept