Recept

Kořeněné klobásy s pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33604
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

3 stroužek Česnek
300 g Hovězí roštěnka níz. peč.
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 špetka Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 ks Rohlíky bílé
1 kávová lžička Tymián sušený
300 g Vepřová krkovička
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 454 kcal
Kilojoule 1 899kJ
5% Sacharidy 17 g
38% Tuky 29 g
7% Sodík 138 mg
50% Bílkoviny 28 g

Kořeněné klobásy s pivem postup přípravy receptu:

1

V míse přelijeme nakrájené rohlíky pivem, přidáme syrové maso, které jsme nakrájeli na malé kostičky. Přisypeme sůl, koření, jemně rozdrcený česnek a pečlivě promícháme. Směs pod fólií necháme v chladničce odležet do druhého dne.

2

Asi 2 metry střívka namočíme, poté propláchneme vodou, obrátíme je a směsí plníme na délku zhruba 12 cm.

Poznámka

Hotové klobásy lze udit, ale i opékat či vařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept