Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 33607
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
200 g Roketa
5 g Sůl
45 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
35 g Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Farfalle

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 739 kcal
Kilojoule 3 091kJ
27% Sacharidy 95 g
39% Tuky 29 g
32% Sodík 644 mg
42% Bílkoviny 23 g

Farfalle s roketou postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce. Hrnec mírně zahříváme. Přidáme máslo a promícháme s těstovinami.

2

Do těstovin zamícháme listy rokety a rajčata a zahříváme, až roketa zvadne. Vmícháme nastrouhaný ovčí sýr, sůl a pepř. Porce posypeme nastrouhaným parmezánem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept