Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 33610
Kategorie: Sladké pečivo

Ingredience

0,5 kávová lžička Anýz mletý
140 g Cukr moučkový
20 g Máslo čerstvé
200 g Mouka pšeničná hrubá
2 polévková lžíce Strouhanka
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 873kJ
21% Sacharidy 75 g
14% Tuky 11 g
6% Sodík 114 mg
22% Bílkoviny 13 g

Anýzové suchary postup přípravy receptu:

1

Vejce s cukrem mícháme asi 30 minut do pěny. Přisypeme hrubou mouku, přidáme podle chuti anýz a vše promícháme.

2

Chlebíčkovou formu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vlijeme do ní těsto, vložíme do mírně vyhřáté trouby a pomalu pečeme.

3

Upečený suchar vyklopíme z formy a nakrájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept