Recept

Cibulová polévka s pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33622

Ingredience

700 g Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Vývar zeleninový
Na veku
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Sýr Eidam cihla 30%
4 plátek Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 518 kcal
Kilojoule 2 168kJ
14% Sacharidy 52 g
35% Tuky 26 g
64% Sodík 1 g
30% Bílkoviny 17 g

Cibulová polévka s pivem postup přípravy receptu:

1

Na másle s olejem smažíme cibuli nakrájenou na tenké plátky tak dlouho, až karamelizuje. Cibuli zaprášíme moukou, 1 minutu restujeme, poté zašleháme vývar a pivo. Polévku osolíme, okořeníme pepřem a vaříme zhruba 1/4 hodiny.

2

V mezičase na másle opečeme plátky veky. Na horký plátek veky nasypeme ustrouhaný sýr a položíme do talíře na naservírovanou polévku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept