Recept

Smažené indonéské nudle

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 33642

Ingredience

100 g Celer řapíkatý
1 ks Cibule
20 ml Citronová šťáva
120 g Fazolové klíčky
50 g Garnát obecný
100 g Hrášek
150 g Klobása Dunajská
300 g Nudle čínské vaječné
40 ml Omáčka sójová
50 g Pažitka
4 g Pepř bílý
7 g Sůl
300 g Vepřové maso mleté
5 g Zázvor celý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 515 kcal
Kilojoule 2 155kJ
19% Sacharidy 68 g
44% Tuky 33 g
41% Sodík 822 mg
65% Bílkoviny 37 g

Smažené indonéské nudle postup přípravy receptu:

1

Nudle uvaříme podle návodu na obalu.

2

Mleté maso osolíme, smícháme s prolisovaným česnekem a cibulí nakrájenou nadrobno. Vytvoříme z něj menší kuličky, kterém opečeme na arašídovém oleji na pánvi wok spolu s kousky klobásy. K opečeným kuličkám přihodíme hotové nudle a krátce osmažíme. Přidáme fazolové klíčky, hrášek, nakrájené řapíky celeru a garnáty. Směs protřásáme a lehce opečeme. Na závěr přidáme sójovou omáčku, pažitku, nastrouhaný zázvor a podle chuti osolíme a opepříme. Před servírováním pokapeme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept