Jednoduchý recept

Bramborová kaše s hořčicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33655

Ingredience

1000 g Brambory
30 ml Hořčice s medem
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 770kJ
10% Sacharidy 37 g
37% Tuky 28 g
6% Sodík 126 mg
15% Bílkoviny 8 g

Bramborová kaše s hořčicí postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, pokrájíme na drobné kousky a dáme vařit do vroucí osolené vody do změknutí. Máslo pokrájíme na menší kousky.

2

Uvařené brambory rozšťoucháme, přilijeme smetanu a postupně vmícháme kousky másla. Přimícháme hořčici, osolíme a opepříme dle chuti.

Poznámka

Tato kaše je výbornou přílohou ke grilovaným či uzeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept