Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3370
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
5 ks Cibule
800 ml Hovězí vývar základní
250 g Játra vepřová
0,5 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
250 g Vepřové ledvinky
1 kg Vepřové maso tučné
250 g Vepřové srdce

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 801 kcal
Kilojoule 3 350kJ
3% Sacharidy 9 g
88% Tuky 66 g
19% Sodík 381 mg
61% Bílkoviny 35 g

Zabijačkový guláš postup přípravy receptu:

1

Oloupeme cibuli, nakrájíme a osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme nakrájené maso, očištěnou, spařenou a nakrájenou ledvinku, pokrájená játra a srdce. Vše osmahneme.

2

Až se vypaří voda, přidáme papriku a necháme zpěnit. Poté podlijeme teplým vývarem, osolíme, přidáme česnek, pepř, kmín a majoránku. Dusíme, dokud nezměkne maso.

3

Poté necháme vysmahnout do tuku, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dusíme 15 min.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept