Jednoduchý recept

Hmota na výrobu zmrzliny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 33707

Ingredience

300 g Cukr moučkový
1000 ml Mléko plnotučné
10 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 907kJ
17% Sacharidy 60 g
25% Tuky 19 g
1% Sodík 25 mg
23% Bílkoviny 13 g

Hmota na výrobu zmrzliny postup přípravy receptu:

1

V kovové míse rozetřeme žloutky s cukrem, jakmile se hmota začne táhnout, přilijeme horké mléko. Velmi pozvolna hmotu zahříváme, až mírně začne tuhnout. Okamžitě stáhneme z ohně, hmota se nesmí vařit.

2

Hmotu nalijeme do formiček a necháme vychladnout, potom zmrazit.

3

Přidáním různých esencí a ovoce vyrábíme různé druhy zmrzlin.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept