Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 3371
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
2 ks Hřebíček
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
400 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Polévkové kostky Vitana
1 špetka Sůl
40 dkg Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 994kJ
4% Sacharidy 14 g
392% Tuky 294 g
6% Sodík 127 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřové v mrkvi postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme na kostičky maso, zprudka osmahneme na oleji, osolíme a dusíme doměkka. Poté přidáme mrkev nakrájenou na kolečka a hřebíčky. Podlijeme a dusíme.

2

Uděláme jíšku, přidáme studené mléko, rozšleháme a nalijeme k masu. Dusíme, osolíme a opepříme, přidáme máslo a masox.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept