Jednoduchý recept

Kaparová omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3372

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
350 ml Hovězí vývar základní
3 polévková lžíce Kapary sterilované
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Ocet vinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 812kJ
3% Sacharidy 11 g
21% Tuky 16 g
40% Sodík 800 mg
9% Bílkoviny 5 g

Kaparová omáčka postup přípravy receptu:

1

Šalotku nasekáme a na rozehřátém másle podusíme. Kapary necháme okapat a přidáme k cibuli. Přilijeme vinný ocet, vývar a zvolna asi 20min provaříme.

2

Přimícháme nasekané bylinky, smetanu a základní světlou omáčku. Dochutíme solí a pepřem.

3

Omáčka je vhodná k masu.

Poznámka

Světlou omáčku připravíme viz recept \\"Základní světlá omáčka\\" Množství 3 polévkové lžíce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept