Recept

Chlebová polévka s hrozinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33729
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

120 g Chléb pšeničný (bílý)
25 g Cukr krupice
110 g Hrozinky
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,3 ks Skořice celá
1 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
2 ks Vaječný žloutek slepičí
0,3 ks Vanilkový lusk
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 978kJ
12% Sacharidy 43 g
6% Tuky 4 g
9% Sodík 177 mg
9% Bílkoviny 5 g

Chlebová polévka s hrozinkami postup přípravy receptu:

1

V hrnci ve vodě svaříme chleba nakrájený na kostky s kořením, hrozinkami a cukrem. Do hrnečku vlijeme 100 ml piva, rozšleháme v něm solamyl a zašleháme do vroucí polévky. Poté přidáme zbytek piva, povaříme a vmícháme rozšlehané žloutky, které jen necháme přejít varem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept