Jednoduchý recept

Rýžová kaše s čokoládou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 33735
Kategorie: Rizota

Ingredience

50 g Čokoláda hořká
120 g Cukr moučkový
80 g Máslo čerstvé
1,5 l Mléko plnotučné
200 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 599 kcal
Kilojoule 2 504kJ
21% Sacharidy 77 g
36% Tuky 27 g
3% Sodík 52 mg
22% Bílkoviny 13 g

Rýžová kaše s čokoládou postup přípravy receptu:

1

Rýži přebereme, propláchneme, spaříme vroucí vodou a scedíme. Zalijeme studeným mlékem, přidáme sůl, 20 g másla, 80 g cukru, přivedeme k varu a mícháme, dokud směs nezhoustne na kaši.

2

Vlijeme na talíře, posypeme zbytkem cukru, nastrouhanou čokoládou, přelijeme rozpuštěným zbytkem másla a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept