Recept

Pivní polévka s feferony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33736

Ingredience

2 ks Feferony
750 ml Hovězí vývar základní
0,5 ks Kedlubna
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
2 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
Na osmažení
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
25 g Sýr Eidam cihla 30%
5 plátek Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 877kJ
6% Sacharidy 20 g
104% Tuky 78 g
25% Sodík 501 mg
14% Bílkoviny 8 g

Pivní polévka s feferony postup přípravy receptu:

1

Feferonky a papriku zbavíme semen, spolu s očištěnou zeleninou nakrájíme na nudličky a smažíme na másle s olejem. Poté přimícháme mouku, orestujeme, zalijeme pivem s vývarem, ochutíme solí, pepřem a vaříme. Hotovou polévku rozmixujeme. Podáváme s plátky chleba, které jsme osmažili na másle a posypali strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept