Recept

Pivní polévka se smetanou a rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 33741
Kategorie: Polévky

Ingredience

35 g Cukr krupice
800 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
120 g Rýže dušená
0,3 ks Skořice celá
250 ml Smetana 12% (konzumní)
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 222kJ
8% Sacharidy 28 g
19% Tuky 14 g
1% Sodík 13 mg
12% Bílkoviny 7 g

Pivní polévka se smetanou a rýží postup přípravy receptu:

1

V misce rozšleháme žloutky se smetanou. Rýži připravíme obvyklým způsobem.

2

V hrnci v pivu rozmícháme cukr, přidáme skořici a vaříme. Jakmile se pivo začne vařit, hrnec odstavíme a do piva zašleháme smetanu se žloutky. Poté vmícháme uvařenou rýži. Před podáváním vyjmeme skořici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept