Recept

Chlebová polévka s plzeňským pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33746

Ingredience

100 g Celer bulvový
500 g Chléb celozrnný žitný
1 ks Cibule
400 g Hovězí maso přední
100 g Kapusta růžičková
2 špetka Kmín mletý
1 ks Mrkev kořen
5 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
500 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 306kJ
18% Sacharidy 63 g
95% Tuky 71 g
32% Sodík 638 mg
46% Bílkoviny 26 g

Chlebová polévka s plzeňským pivem postup přípravy receptu:

1

Chleba nakrájíme na kostky, přelijeme pivem a necháme stát.

2

V tlakovém hrnci ve vodě uvaříme doměkka maso s kořenovou zeleninou, cibulí, kapustičkami, solí a pepřem.

3

Hotový vývar přecedíme a přilijeme k chlebu s pivem a vaříme, dokud se chleba nerozvaří. Poté přisypeme kmín, přilijeme rozšlehaná vejce a smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept