Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33757
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice dijonská
300 g Hovězí maso vařené
150 g Okurka salátová
2 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
5 l Pivo světlé 10% 3,9% obj.
100 g Šalotka
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 833kJ
9% Sacharidy 31 g
20% Tuky 15 g
7% Sodík 133 mg
31% Bílkoviny 18 g

Studená pivní polévka postup přípravy receptu:

1

Do mísy propasírujeme vařená vejce, přidáme sůl, pepř, jemně nakrájené vařené hovězí maso, na kostičky nakrájenou oloupanou okurku, drobně posekané šalotky a petrželové nati. Vmícháme smetanu, hořčici a pod fólií necháme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept