Recept

Vepřové kotlety v leču

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33758
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Kečup
300 g Lečo sterilované
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 683kJ
3% Sacharidy 12 g
32% Tuky 24 g
22% Sodík 447 mg
58% Bílkoviny 33 g

Vepřové kotlety v leču postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety nařízneme u kostí a po obvodu. Maso naklepeme, opepříme a opečeme po obou stranách na sádle na pánvi. Měkké maso vyjmeme na nahřáté talíře.

2

Ve výpeku na pánvi zpěníme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli. Přidáme sterilované lečo, kečup, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Vše jen prohřejeme.

3

Kotlety osolíme, pokryjeme směsí a ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept