Jednoduchý recept

Vinná hořčičná omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3376
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 kávová lžička Kari koření
1 ks Kerblík
2 polévková lžíce Limetková šťáva
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
6 ks Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl
200 ml Víno bílé
200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 353kJ
13% Sacharidy 48 g
16% Tuky 12 g
16% Sodík 322 mg
15% Bílkoviny 9 g

Vinná hořčičná omáčka postup přípravy receptu:

1

Bylinky a cibuli nasekáme a společně podusíme na rozehřátém másle. Poté přidáme bílé víno a zeleninový vývar a zvolna asi 10minut provaříme.

2

Vmícháme drcený pepř, hořčici, kari koření a limetovou šťávu a zahustíme základní světlou omáčkou. Dochutíme solí a pepřem.

3

Omáčka je vhodná zejména k paštikám.

Poznámka

Světlou omáčku připravíme viz recept \\"Základní světlá omáčka\\" Množství 3 polévkové lžíce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept