Recept

Vepřový guláš s pivem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33763
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Brambory
5 stroužek Česnek
2 ks Cibule
2 kávová lžička Majoránka
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
600 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
60 g Protlak rajčatový
120 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
350 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 572 kcal
Kilojoule 2 391kJ
12% Sacharidy 41 g
43% Tuky 32 g
21% Sodík 430 mg
45% Bílkoviny 25 g

Vepřový guláš s pivem postup přípravy receptu:

1

Cibuli a slaninu drobně nakrájíme, maso nakrájíme na kostky, brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, česnek propasírujeme.

2

V hlubokém rendlíku rozpustíme slaninu, na ní zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme. Poté osolíme, opepříme, přisypeme papriku, česnek, promícháme, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme.

3

Když je maso téměř měkké, přidáme brambory, majoránku, rajčatový protlak a dusíme, až jsou brambory měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept