Recept

Marocká červená řepa s cibulí

  • Maroko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 33794
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

500 g Červená řepa
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr moučkový
0,5 kávová lžička Kmín římský
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 798kJ
5% Sacharidy 18 g
17% Tuky 13 g
11% Sodík 216 mg
5% Bílkoviny 3 g

Marocká červená řepa s cibulí postup přípravy receptu:

1

Omytou červenou řepu uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.

2

V míse smícháme olivový olej, citronovou šťávu, cukr, římský kmín, sůl a pepř. Směs dobře prošleháme. Přisypeme řepu, oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a nasekanou petrželku. Vše promícháme.

3

Salát podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept