Jednoduchý recept

Karotka s tuňákem a vejci

  • Maroko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33797
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
8 ks Karotka baby
1 polévková lžíce Petržel - nať
125 g Tuňák v oleji
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 105 kcal
Kilojoule 441kJ
0% Sacharidy 1 g
7% Tuky 5 g
3% Sodík 58 mg
23% Bílkoviny 13 g

Karotka s tuňákem a vejci postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo (asi 12 minut) a oloupeme. Nasekáme bílky a žloutky zvlášť.

2

Do mísy nastrouháme očištěnou karotku, přidáme tuňáka i s olejem, citronovou šťávu a vše promícháme.

3

Salát ozdobíme nasekanými žloutky a bílky.

4

Nakonec posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept