Recept

Vepřové maso s mléčnou omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 105 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 33807
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

60 g Cibule
500 ml Mléko plnotučné
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
1500 g Vepřová pečeně
3 polévková lžíce Olej slunečnicový

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 797 kcal
Kilojoule 3 334kJ
1% Sacharidy 5 g
89% Tuky 66 g
11% Sodík 213 mg
75% Bílkoviny 42 g

Vepřové maso s mléčnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na drobné kousky.

2

Maso orestujeme na rozpáleném oleji ze všech stran, poté přisypeme cibuli a smažíme do zesklovatění.

3

Pak vlijeme mléko a přiklopené vaříme 90 minut na mírném plameni bez podlévání.

4

Uvařené maso vyjmeme, naporcujeme na plátky.

5

Omáčku dochutíme solí a pepřem a servírujeme s plátky masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept