Recept

Brambory s brynzovou nádivkou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33816

Ingredience

8 ks Brambory
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Slanina vepřová
400 g Sýr Brynza
1 špetka Sůl
150 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 132kJ
6% Sacharidy 23 g
48% Tuky 36 g
9% Sodík 188 mg
45% Bílkoviny 25 g

Brambory s brynzovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme a několikrát propíchneme vidličkou. Slaninu nakrájíme na kostičky. Pažitku nasekáme.

2

Brambory necháme péct 60 minut při 200°C.

3

Slaninu osmažíme dozlatova na pánvi, poté odstavíme a necháme vystydnout.

4

Brynzu rozmícháme s nasekanou pažitkou a slaninovými škvarečky, osolíme, opepříme.

5

Vmícháme zakysanou smetanu.

6

Upečené brambory podélně nařízneme, jemným tlakem na protilehlé konce rozevřeme a naplníme brynzovou směsí.

7

Servírujeme teplé.

Poznámka

Pro tento recept použijeme pevné, velké brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept