Jednoduchý recept

Zmrzlina hrušková

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 33817

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
20 ml Hruškovice
500 g Hrušky
60 ml Likér jablkový
400 ml Sirup hruškový

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 110kJ
16% Sacharidy 59 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 5 mg
2% Bílkoviny 1 g

Zmrzlina hrušková postup přípravy receptu:

1

Měkčí hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrojíme, vydlabeme jádřince a zbytek pokrájíme na kousky. Vsypeme do misky, zalijeme likérem, zakápneme hruškovicí a necháme deset minut marinovat.

2

Obsah misky vložíme do mixéru, přilijeme sirup, citronovou šťávu a důkladně rozmixujeme.

3

Hmotu nalijeme do připravených zmrzlinových formiček a dáme zamrazit.

4

Tato zmrzlina je vhodná k přípravě čokoládových pohárů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept