Recept

Bábovka maková bez vážení

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3382

Ingredience

1 ks Citrony
144 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
50 g Hrozinky
250 ml Mléko polotučné
250 g Mouka polohrubá
1 šálek Mák mletý
62,5 ml Olej stolní
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 603kJ
13% Sacharidy 48 g
25% Tuky 19 g
2% Sodík 47 mg
18% Bílkoviny 10 g

Bábovka maková bez vážení postup přípravy receptu:

1

Vejce ušleháme do pěny a přilijeme mléko. Přidáme mák, cukr, olej, citronovou kůru a hrozinky. Nakonec přisypeme mouku prosátou s kypřicím práškem.

2

Těstem naplníme vymaštěnou, hrubou moukou vysypanou formu.

3

Pečeme zvolna 30-40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept