Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 33820
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

250 g Bulgur
4 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
6 polévková lžíce Máta
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř bílý
2 ks Rajčata
1 špetka Skořice mletá
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 207kJ
14% Sacharidy 51 g
10% Tuky 7 g
1% Sodík 22 mg
15% Bílkoviny 9 g

Libanonské Taboulé postup přípravy receptu:

1

Bulgur v míse přelijeme vodou a necháme asi 15 minut stát. Scedíme a lehce vymačkáme.

2

Bulgur vložíme do čisté mísy a přidáme nasekanou mátu, nadrobno nakrájené cibulky, na kostičky nakrájená rajčata, citronovou šťávu, pepř, skořici a olivový olej. Vše dobře promícháme.

3

Salát necháme před podáváním asi 30 minut v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept