Recept

Salát z brambor a tresky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33828
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

500 g Brambory
60 g Celer řapíkatý
30 g Cibule
20 ml Citronová šťáva
50 ml Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
500 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 217 kcal
Kilojoule 910kJ
5% Sacharidy 19 g
6% Tuky 4 g
13% Sodík 264 mg
46% Bílkoviny 26 g

Salát z brambor a tresky postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě. Pak rozkrájíme na kostičky.

2

Rybu necháme povařit 10 minut v osolené vodě, poté nakrájíme na drobnější kousky.

3

Cibuli oloupeme a pokrájíme na jemno. Celer dobře omyjeme a nakrájíme na kolečka.

4

Všechny suroviny smícháme dohromady, dochutíme solí a pepřem. Vmícháme majonézu a citronovou šťávu, necháme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept