Recept

Brambory s bylinkovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33829

Ingredience

10 g Bazalka
1500 g Brambory
20 ml Hořčice dijonská
10 g Kapary
50 ml Ocet vinný
30 g Okurky nakládané
130 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
100 g Sardelové řezy
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 580 kcal
Kilojoule 2 428kJ
14% Sacharidy 49 g
48% Tuky 36 g
55% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Brambory s bylinkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, uvaříme ve vroucí osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Poté nasekáme na hrubší kusy.

2

Bylinky omyjeme a nadrobno pokrájíme.

3

Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky, stejně jako rybičky, okurky a kapary.

4

Všechny suroviny, kromě brambor, smícháme dohromady.

5

Za stálého šlehání vmícháme olej, hořčici a ocet. Osolíme a opepříme dle chuti a omáčku nalijeme k bramborám.

6

Dobře promícháme a ihned servírujeme.

Poznámka

Servírujeme čerstvě připravené, aby bylinky neztratily díky působení soli svou chuť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept