Recept

Havířská pivní pomazánka s tvarůžky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 33831
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Feferony
0,5 polévková lžíce Kerblík
150 g Máslo čerstvé
2 špetka Paprika mletá pálivá
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Pažitka
1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
3 ks Šalotka
0,5 kávová lžička Sůl
130 g Tvaroh tučný
80 g Tvarůžky olomoucké malé

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 933 kcal
Kilojoule 3 902kJ
14% Sacharidy 50 g
95% Tuky 72 g
11% Sodík 227 mg
49% Bílkoviny 28 g

Havířská pivní pomazánka s tvarůžky postup přípravy receptu:

1

Olomoucké tvarůžky pomeleme na masovém strojku, dáme je do mísy a vyšleháme je do lehkého krému s měkkým tvarohem, máslem, pivem, solí a sladkou a pálivou paprikou.

2

Omyjeme kerblík s pažitkou a bylinky pokrájíme nadrobno.

3

Oloupané šalotky nakrájíme na drobné kostičky.

4

Omyté feferonky zbavíme semínek a drobně je posekáme.

5

Kerblík s cibulí a feferonky zamícháme do vyšlehaného krému.

6

Natřenou pomazánku posypeme pažitkou.

Poznámka

Pomazánku mažeme na tmavý chléb nebo pečivo dle vlastního výběru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept