Recept

Kořeněný guláš s pivem a bagetou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 33838
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
4 ks Cibule
0,5 polévková lžíce Cukr krupice
1 kg Hovězí kližka
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
700 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Tymián čerstvý
Na bagety
8 plátek Bageta
1 polévková lžíce Hořčice dijonská
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 711 kcal
Kilojoule 2 977kJ
10% Sacharidy 36 g
51% Tuky 38 g
6% Sodík 119 mg
104% Bílkoviny 59 g

Kořeněný guláš s pivem a bagetou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nožem rozdrtíme, maso nakrájíme na kostky.

2

Na másle s olejem zpěníme cibuli s česnekem a cukrem.

3

Když začne směs karamelizovat, přidáme maso a restujeme za častého míchání.

4

Poté přimícháme mouku, promícháme a zalijeme pivem. Přidáme koření a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

5

Plátky bagety osmažíme z obou stran, potřeme hořčicí.

6

Bagetu položíme na hotový guláš hořčicí nahoru a prudce zapečeme v silně předehřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept